17. July 2020 - 14:00 till 15:30
online, Online
Share it on:

Aarhus Jazz Orchestra The music of Quincy, Count & Duke | Friday, 17. July 2020

I anledning af Sommerjazz i Aarhus spiller Aarhus Jazz Orchestra tre koncerter i Musikhusets Foyer, og den tredje koncert hylder tre af bigbandhistoriens store helte: Duke Ellington, Count Basie og Quincy Jones. Aarhus Jazz Orchestra kommer for alvor til at folde sig ud med energisk ensemblespil og solistiske præstationer, når de gamle klassikere bliver fortolket på ny. Repertoiret byder på numre som f.eks. “Moanin’”, “Caravan” og “Strike Up theBand”.Under titlen Musikhuset Swinger spiller Aarhus Jazz Orchestra og stærke danske solister op til jazzfest i Musikhusets foyer ved tre koncerter.

Aarhus Jazz Orchestra har i årtier fået Ridehuset til at swinge med musik, mad og fællesskab i ønsket om at få jazzmusikken ud til et bredere publikum. I år er det altså Musikhusets Foyer, jazzorkestret skal forsøge at få i svingninger.

I 30 år træk har Aarhus Jazz Orchestra afholdt “Ridehuset Swinger” - et af de store trækplastre under Aarhus Jazz Festival hvor nøgleordene er fællesskab, mangfoldighed og store musikalske oplevelser.Praktisk Information

Koncerten kommer til at foregå i Musikhusets Foyer for et siddende publikum. Der bliver maksimalt plads til 330 koncertgæster, så der er sikret god luft mellem folk. Det er tilladt for grupper, som i forvejen har tæt kontakt, at sidde på sammenhængende pladser. Alle forholdsregler bliver overholdt, så publikum kan føle sig trygge ved at komme.

______________________________________________________Spillested: Musikhusets FoyerVarighed: 1 time og 30 minutter.Arrangør: Musikhuset Aarhus