08. July 2020 - 4:00 till 5:30
Tickets finden, Oslo
Share it on:

Abloom sommerdager 2020 -Noe å glede seg til i sommer! | Wednesday, 08. July 2020

Bakgrunnen er at våre målgrupper har utfordringer med å bli integrert og inkludert i det norske samfunnet. Utfordringene kan være: Informasjons- og holdningsbarrierer, diskriminering, misforståelser, økonomi og kunnskapsmangel om aktiviteter som finnes der ute. Vi vil invitere flest mulig i målgruppen til flotte opplevelser gjennom sommeren 2020, samt dele ut gratis billetter til Tusenfryd. Mange innenfor våre målgrupper lever i isolasjon, noe som for mange har blitt verre under korona-epidemien.Vi ønsker å gi flyktninger/asylsøkere, barnefamilier hvor barn/unge med nedsatt funksjonsnedsettelse og personer som lever under fattigdomsgrensen inkluderende og hyggelige/sosial(e) opplevelse(r).Førstemann til mølla (kun seriøse henvendelser)Målgruppen: flyktninger, barnefamilier under fattigdomsgrense og pårørende med barn som har ekstra behov. Alle må huske å ta med mat og drikke!08.07.20. 10:00-19:00

12.07.20. 09:00-19:00Obs: Abloom kjøper inn billetter ifb inngangspenger som er tilknyttet til aktiviteter, saniteringsutsyr og evt reise!

Avreise: Oslo Bussterminal, Abloom har leid en egen buss!Abloom sommerdager skal være full av aktiviteter/leker og moro for veldig mange for barn/unge og deres familier. Arrangementene skal gi trygge rammer hvor deltakerne skal føle seg trygge i forhold til smittevern, og vi vil følge myndighetenes korona-regler. Abloom vil gi ovennevnte målgruppe et gratis tilbud og opplevelsesrike sommerdager ut i naturen og på andre aktiviteter sommeren 2020, hvor vi vil betale for mat/drikke og reise for deltagere.

Påmelding: email