04. July 2020 - 4:00 till 5:30
Café ‘t centrum, Ostend
Share it on:

Sp.a luistert in Stene | Saturday, 04. July 2020

UPDATE CORONA maandag 27 april 2020De maatregelen in de strijd tegen de Corona-epidemie werden verlengd. De gespreksmomenten op 03 juni op de Konterdam en 06 juni in Stene werden vanzelfsprekend geannuleerd.Bovenal: Stay Safe! #BlijfInUwKot # AllemaalSamenUPDATE CORONA donderdag 16 april 2020De maatregelen in de strijd tegen de Corona-epidemie werden verlengd. De gespreksmomenten op 02 mei in Stene en 06 mei op de Konterdam werden uiteraard geannuleerd.Bovenal: Stay Safe! #BlijfInUwKotUPDATE CORONA vrijdag 13 maart 2020De maatregelen in de strijd tegen de Corona-epidemie werden versterkt. Ook de cafés sluiten. Het is dan ook evident dat we onze gespreksmomenten op 1 april op de Konterdam en 4 april in Stene niet laten doorgaan.Bovenal: Draag zorg voor jezelf en voor elkaar!----------------------------------------------------------------Zin in een toffe babbel over Oostende? Goesting om jouw gedacht te zeggen? Heb je nood aan een luisterend oor? Moet er jou iets van het hart? Of wil je gewoon eens op café met ons en John Crombez?Net zoals vorig jaar trekken we in 2020 met sp.a Oostende en de gemeenteraadsfractie sp.a-stadsmakers de wijken in. We drijven het tempo wel wat op. Zo zijn we al zeker maandelijks aanwezig op Stene en in de Konterdam. Het is de bedoeling dat je ons ook in de andere wijken van Oostende ook steeds regelmatiger, op een vast tijdstip **** terugvinden. Momenteel wordt de planning daarvoor opgemaakt. Maar starten doen we dus al in Stene en op de Konterdam!Didier Brissinck (lid van het Bijzonder Comité Sociale Dienst), Rob Jonckheere (ondervoorzitter sp.a Oostende) en gemeenteraadsleden Karel Labens & Michael Vanhee - overigens inwoners van Stene - zullen afwisselend aanwezig zijn op de gespreksmomenten in Stene en op de Konterdam. Zij kijken er alvast naar uit om er met jou van gedachten te wisselen. Tot dan! #FieropOostende-----------STENEElke eerste zaterdag van de maand (behalve in augustus)7 maart * 4 april GEANNULEERD * 2 mei GEANNULEERD * 6 juni GEANNULEERD * 4 juli * 5 september * 3 oktober * 7 november * 5 december 2020In café Centrum, Korenbloemlaan 71.

Telkens van 10.00 tot 11.30 uur-----------KONTERDAMElke eerste woensdag van de maand (behalve in augustus)4 maart * 1 april GEANNULEERD * 6 mei GEANNULEERD * 3 juni GEANNULEERD * 1 juli * 2 september * 7 oktober * 4 november * 2 december 2020In café Pelikaan, Zandvoordestraat 60.

Telkens van 18.30 tot 20.00 uur.-----------We werken hard aan de planning voor de andere wijken en maken deze zo snel als mogelijk bekend. In de tussentijd, uiteraard altijd welkom voor een babbel in Stene of op de Konterdam!