02. March 2019 - 13:30 till 17:00
Share it on:

Zinaida Julea și Emilian Cretu/Dora show va aduc Mărțișorul la Philadelphia | Royal Passage | Saturday, 02. March 2019

“E Sărbătoare și Răsuna Muzica “ la Philadelphia  Sâmbătă pe 2 Martie 2019 incepind ** ora 1.30 PM  va avea loc cel mai frumos eveniment al anului! Împreuna ** mult asteptata și îndrăgita Artista Poporului Dna Zinaida Julea si ** îndragitul actor și comedian Emilian Cretu ** Dora Show.
Restaurantul are un  lunch meniu prestabilit de 40$ pe care îl achitați la intrare. Concertul se va termina la 4:30 pina la ora 5 trebuie sa eliberam restaurantul, este alta petrecere care începe la 7.Va mulțumesc pentru înțelegere !Biletele cumparate in ziua evenimentului la usa vor fi 60$ 
Pentru mai multe detalii referitor la eveniment și pentru bilete Cash ne puteti contacta: Tudor 267-858-9657 sau Diana la 954-552-1111
biletele cumparate in ziua evenimentului/ sau la ușa vor fi ** 10$ mai mult !
Zinaida Julea s-a născut în familia Eugeniei și a lui Arion Julea din satul Hîrbovăț, raionul Anenii Noi, Republica pentru muzică i-a fost transmisă de părinți, care aveau de asemenea voci foarte bune. **** interpretei a cântat în corul bisericesc. Studiile le-a efectuat la Școala medie de muzică „Ștefan Neaga" (1973-1977) ** Vladimir Achimov (dirijat coral) și la Institutul de Arte (1988-1993) din Chișinău ** Vasile Stratulat(regie manifestări culturale).La vârsta de 17 ani, în 1968, Zinaida Julea este invitată de către maestrul Serghei Lunchevici în calitate de solistă în Orchestra de muzică populară „Fluieraș” a Filarmonicii din Chișinău, unde a activat pînă în 1991.** această formație a efectuat mai multe turnee peste hotare, cutreierând aproape toate continentele. Timp de cîțiva ani, este angajată a Orchestrei de muzica populară „Mugurel”, dirijată de Ion Dascal. Apoi evoluează în cadrul mai multor spectacole ** Orchestra de muzică populară „Lăutarii”, sub bagheta maestrului Nicolae Botgros. În prezent Zinaida Julea este solistă a Orchestrei Municipale condusă de frații Vasile și Vitalie Advahov. In 1976 îi este conferit titlul de Artist emerit, iar în 1985 - cel de Artistă a Poporului. În 1993, i se conferă medalia „Meritul civic” și în 1997 - Ordinul Republicii.
La „Fluieraș”, vedeta l-a cunoscut pe clarinetistul Simion Brînzilă, cel care ulterior avea să-i devină soț și ** care are împreună o fiică, pe Zinuța. Din păcate, Simion Brînzilă moare când fiica interpretei împlinește un an și opt luni. Zinaida Julea nu se recăsătorește, iar prietenii familiei, Petrică si Dorina Sârbu, o ajută pe îndrăgita cântăreață. Fiica vedetei de muzica populară Zinaida Julea, a ales și ea muzica drept mod de a se realiza în viață.Interpreta a cântat în ansamblu ** mari artiști precum Nicolae Sulac, Serghei Lunchevici, V. Copacinschi, I. Dascal, T. Ciobanu, Gh. Esanu, A. Botosanu, P. Zaharia, S. Branzila etc.

Emilian Cretu 

Emilian Crețu (n. 5 ianuarie 1987, Negureni, Telenești, Republica Moldova) este un actor, prezentator TV, de asemenea acesta este lector superior la Academia de Muzică, Teatru și Arte făcut apariția și în spațiul virtual sub denumirea de ”Emilian Cretu - Da Sunt Român”, fiind autorul dar și actorul principal al parodiilor despre diferite situații politice, sociale, economice deghizîndu-se sub diferite personaje hazlii. Aparițiile acestuia stîrnind sute de reacții și mii de viziualizări în spațiu 1 aprilie 2017, este prezentator al emisiunii de satiră „Dora Show” de pe Jurnal TV. În emisiune, joacă rolul „Doamnei Dora”.În fiecare săptămână, este invitată o celebritate, pe care Emilian o descoase și o supune mai multor provocări.